On Stage SMS4500-P Masaüstü 2 Li Stüdyo Monitörü Standı

Marka : On Stage
Fiyat : ₺5.336,80(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.069,96(KDV Dahil)
Adet :
onstage-banner.jpg

 

On Stage SMS4500-P Masaüstü 2 Li Stüdyo Monitörü Standı

 
  • Ayarlanabilir: Yükseklik 9 ″ ila 12,5 ″ arasında ayarlanır ve platform açısı, çeşitli masalarda, tablolarda ve iş istasyonlarında çok çeşitli hoparlörler için hassas ses yönü ve görüntüleme sağlamak için 15 derece ayarlar.
  • Güvenilir: Yükseklik ayarları bir sıkma düğmesi kullanılarak ayarlanır ve ayarlanır ve güvenli, güvenli ve güvenilir hoparlör desteği sağlamak için bir kilitleme pimi ile daha da güçlendirilir.
  • Stabil: Düz 10" x 10" tabanlar, 27 Kg' ye kadar olan güçlü veya güçsüz monitör hoparlörleri için stabilite, dengeli ağırlık dağılımı ve güvenilir destek sağlamak için sağlam bir temel sağlar.
  • Koruyucu: Platformlardaki dolgu, ses kalitesini korumak için titreşimi azaltır, hoparlör kabinlerini çizilmelere karşı korur ve hoparlörleri güvenli bir şekilde yerinde tutmak için tutuşu artırır.
  • Uyarlanabilir: Tabanlardaki kaymaz kauçuk ayaklar, ses kalitesini korumak, titreşimleri azaltmak ve hoparlörleri güvenli bir şekilde yerinde tutmak için kaymayı önlemek için hoparlörü çalışma yüzeyinden ayırır.

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR